KUBOTA K008-5 MINIGRAVER 975 KG

Varenummer (SKU): K008-5

Kubota K008-5 minigraver 975 kg

Den nye K008-5 minigraver erstatter de populære K008-3. Den er udstyret med Kubota Stage V motor til optimering af maskinkraft og miljøvenlighed.
Det enestående forhold mellem kraft og vægt gør det muligt at arbejde mere produktivt på vanskeligt tilgængelige steder med et mere skånsomt tryk på underlaget.

Den opdateret version byder på høj førerkomfort og sikkerhed.
Herudover er den udstyret med et mere komfortabelt og slidstærkt førersæde, mere benplads og en ergonomisk betjeningskonsol.

Minigraver modellen er den mindste i Kubotas store udvalg af effektive minigravere. På grund af minigraverens størrelse, er den let at transportere til opgaven og den har kapacitet til at klare alle mindre opgaver for anlægsgartnere, brolæggere og mindre entreprenører.

Sporvidden kan hurtigt justeres til kun at være 70 cm bred. Det gør, at minigraveren let kan passere igennem en almindelig dør eller havelåge. For at øge stabiliteten under arbejdet kan undervognen udskydes til 86 cm.

Der er selvfølgelig også lagt vægt på maskin- og førersikkerheden i den nye version, der standardmæssigt inkluderer en bred vifte af sikkerhedsudstyr.
Minigraveren er således udstyret med LED-lys på bommen, sikkerhedsspærre af AUX (et system, som forhindrer udstyret i at bevæge sig utilsigtet) samt en tydelig (orangefarvet) sikkerhedssele med lysalarm, som aktiveres, hvis føreren har glemt at spænde sikkerhedsselen.
Den nye minigraver K008-5 er ligesom de større Kubota maskiner udstyret med det kendte og effektive Kubota startspærresystem.

Service og vedligeholdelse af maskinerne udføres let, enkelt og hurtigt, hvilket er ensbetydende med minimale stilstandsperioder og maksimal produktivitet.