KUBOTA KX027-4 MINIGRAVER 2,6T

Varenummer (SKU): KX027-4

Kubota KX027-4 minigraver 2,6t

Smidighed, styrke, førervenlighed og nu også fedt design er kendetegnene for den nye minigraver fra Kubota.

Minigraver med bedre design, større og moderne kabine samt mulighed for 2 proportionale hydraulikudtag.

Let at transportere
KX027-4 vejer kun 2.590 kg (inkl. kabine). Maskinen kan hurtigt og enkelt læsses på en truck eller en 3,5 tons trailer og transporteres til arbejdsstedet. Der er fire befæstigelsesøjer på overvognen til sikker transport af maskinen.

Er pladsen trang og udfordringen stor?
Så sæt den nye Kubota KX027-4 på opgaven. Minigraveren er en stærk maskine med rigelige kræfter – også til dybdegravning. Der er let adgang til og fra kabinen, som ikke bare er størst i klassen, men også luksuriøs og velindrettet, så du får mest mulig komfort i dit daglige arbejde.

Der er to modeller at vælge imellem
Standardversionen til generelle graveopgaver og High-Spec versionen, som byder på maksimal alsidighed og kapacitet – uanset opgavens sværhedsgrad.

Der er ikke meget “mini” over kraft og ydeevne i en Kubota KX027-4

Maskinen er udstyret med den stærke og originale Kubota motor, som sikrer en suveræn gravekraft og perfekt drift ved samtidig brug af bom, arm og krøjefunktion. High-Spec modellen har AUX ekstrakreds med proportionalstyring af olieflowet samt Auto-skift for endnu højere fleksibilitet og ydeevne.

Imponerende gravekraft
KX027-4 byder på imponerende gravekraft. Styrken og den perfekte afbalancering i arm og skovl betyder, at der kan graves hurtigt, dybt og effektivt – selv under hårde arbejdsbetingelser.

Kompakt maskinbredde
Kubota KX027-4 minigraver 2,6t , er med en sporvidde på 1.400 mm i besiddelse af den fornødne stabilitet under arbejdet, samtidig med at den er perfekt til steder med begrænsede pladsforhold.