KUBOTA KX037-4 MINIGRAVER 3,6 T

Varenummer (SKU): KX037-4

Kubota KX037-4 minigraver 3,6 t

Ny rummelig kabine med topkomfort.

Mere benplads, bredere adgangsdør og bedre ergonomi gør kabinen i KX037-4 endnu mere attraktiv.

Bredere dør
Døren er 40% bredere* sammenlignet med tidligere model, og du kommer derfor let ind og ud af kabinen. Der er god plads til ben og fødder.

Frontmonteret digitalt betjeningspanel
Det digitale betjeningspanel i KX037-4 bygger på Kubotas intelligente styringskoncept. Panelet med det store og tydelige display er placeret foran / til højre for førersædet, hvor det
er let at se og betjene. Den perfekte indretning, den enkle betjening af panelet og de klare og tydelige advarsels- og signalindretninger giver maskinføreren et perfekt overblik over tilstanden i maskinen.

Overlegen styrke og ydeevne
Med en KX037-4 har du den styrke, stabilitet og alsidighed, du skal bruge for at kunne løse en bred vifte af graveopgaver.

Den originale Kubota direkte indsprøjtningsmotor
Den stærke og driftssikre Kubota motor på 24,2 HK / 17,8 kW byder på høj grave- og løftekraft, lavt støj-/vibrationsniveau og minimalt brændstofforbrug.

Proportionalstyret AUX ekstrakreds med et 11% forbedret flow*
På det digitale betjeningspanel kan du let programmere op til fem olieflowhastigheder til forskellige typer af frontmonteret udstyr. Der er ikke behov for værktøj eller manuel justering. Med et maksimalt AUX1 olieflow på op til 60 l/min.** kan du nu også arbejde med en endnu bredere vifte af udstyr end tidligere.
* Sammenlignet med tidligere model ** AUX2 som ekstraudstyr (20,9 l/min.)

Stor tilkørselsvinkel
Kør trygt over rampekanter og andre forhindringer. Dozerbladet på en Kubota KX037-4 har en tilkørselsvinkel på 32 grader.