KUBOTA KX042-4 MINIGRAVER 4,2 T

Varenummer (SKU): KX042-4

Kubota KX042-4 minigraver 4,2 t

Miljøvenlig minigravemaskine i sin klasse og er samtidig fantastisk stærk, driftssikker og alsidig.

Kubota KX042-4, som har suveræn grave- og løftekraft, AUX med proportionalstyret olieflow, auto-tomgangssystem, auto-hastighedsskift, flydefunktion og et væld af andre egenskaber til fremme af produktiviteten, herunder ECO PLUS, som er Kubotas system til reduktion af brændstofforbruget og dine omkostninger.

Sikkerhed
KX042-4 mnigraver er indrettet med spærrefunktion, som sikrer imod uønsket motorstart, og et system, som forhindrer maskine og udstyr i at bevæge
sig utilsigtet, når du stiger ind og ud af kabinen. Systemet øger også sikkerheden, når maskinen transporteres eller parkeres i et skrånende terræn.

Vedligeholdelse
Kubota KX042-4 minigraver er lige så enkel i vedligeholdelse, som den er i betjening. Motorhjelmen bagtil og højre sidepanel kan åbnes helt op samtidigt, så der er fuld adgang til alle motorkomponenter og andet, som skal vedligeholdes. Maskinens sikkerhedsudstyr består af ROPS/OPG canopy og kabine, startspærre og befæstigelsesøjer på undervogn og dozer.

Originalt Kubota tyverisikringssystem
Kubota KX042-4 er beskyttet af det avancerede Kubota tyverisikringssystem. Motoren kan kun startes med programmerede nøgler. Forsøg på motorstart med en ikke programmeret nøgle udløser en alarm. Systemet indeholder også en advarsel, som minder føreren om, at nøglen skal trækkes ud efter brug af maskinen, samt en LED, som advarer eventuelle tyve om, at systemet er aktiveret.

Kabine
KX042-4 befinder sig vægtmæssigt i 4-tons klassen, men kabinen svarer pladsmæssigt til en 5-tons model. Døren i KX042-4 er bred, der er god plads til ben og fødder, og sædet hører til i luksuskategorien. Herudover er kabinen udstyret med en lang række funktioner, som gør betjeningen af maskinen lettere end nogensinde tidligere. Den har vægttilpasset affjedret luksussæde med høj indstillelig ryg, indstillelige håndledsstøtter og sikkerhedssele.