KUBOTA KX080-4 ALFA 2 MINIGRAVER 8,2 T

Varenummer (SKU): KX080-4

Kubota KX080-4 alfa 2 minigraver 8,2 t med fabriksmonteret partikelfilter og optimeret kabine

Både stærk og miljøbeskyttende
Den nye Kubota KX080-4 mingraver i 8 tons klassen er stærk, effektiv, støjsvag, miljøvenlig og i det hele taget spækket med de unikke egenskaber og fordele, som kendetegner alle serier af Kubota minigravemaskiner. Som den første af alle fabrikater af 8 tons minigravere leveres KX080-4 som standard jf. EU emissionslovgivning Stage 3B.

Den rene Kubota graveteknologi
Kubota, som er helt fremme med nye teknologier, har udviklet KX080-4 efter nye teknologier. Minigraveren er bl.a. udstyret med original Kubota motor som giver maskinen optimal gravekraft og –hastighed, samt meget lavt støj- og emissionsniveau.

Spar på brændstoffet med ECOMODE
Som en ekstra fordel ved den nye miljøskånsomme teknik fra Kubota er KX080-4 minigraveren udstyret med et specialudviklet brændstofbesparende ECOMODE system. Med systemet aktiveret (simpel knap i instrumentpanel) opnås op til 18% brændstofbesparelse.

Ergonomisk kabine og betjeningspanel
Betjeningspanelet indeholder alt dét, der skal til for at styre, indstille og overvåge. Panelet bygger på Kubota KICS-princippet (Kubota Intelligent Control System), der er kendt verden over for at være superenkelt i brug. Systemet er udstyret med nyt digital skærm, der naturligvis viser tankmåler, timetæller, motoromdrejningstal og –temperatur mm.
Derudover kan oliemængderne på de 2 proportionalstyrede hydraulikudtag indstilles fra kabinen, så op til 9 hydrauliske redskaber kan gemmes og fremkaldes ved behov.