KUBOTA U10-5 EL MINIGRAVER 1.100 KG

Varenummer (SKU): U10-5EL

Kubota U10-5 el minigraver 1.100 kg til el-drift med samme dimensioner og præstationer som dieseludgaven.

Med sidemonteret joystick.

Udelukkende kørsel på eldrift, med samme dimensioner og præstationer som den dieseldrevne takket være en 7,5 KW elmotor.

Elmotoren er sikret mod forkert omløbsretning og forsynet med en ”softstart-enhed”, der gør det muligt at køre maskinen på 16 Amp og 400 Volt. Arbejdslys, blæser for oliekøler og start/stop betjening styres ved lavspænding, 24 Volt. Alle elkomponenter er monteret i en stænktæt styreboks i motorrummet.
Den elektriske opbygning er den samme som på K008-3, eneste forskel er en lille ændring i det hydrauliske system pga den hydrauliske forstyring.

Intet udsving med bagenden, hydraulisk forstyring i håndtagene og 2 kørehastigheder på gummibælterne.

En bredde på kun 75 cm gør den anvendelig indendørs.

Modellen er den næstmindste i Kubotas store udvalg af effektive minigravere. På grund af maskinens størrelse, er den let at transportere til opgaven, og den har kapacitet til at klare alle mindre opgaver for anlægsgartnere, brolæggere og mindre entreprenører.

Nedklappelig ROPS-sikkerhedsbøjle er standard monteret forrest på maskinen, hvilket ikke øger den totale bredde.

Maskinen kan hurtigt justeres til kun at være 75 cm bred. Det gør, at den let kan passere igennem en almindelig dør eller havelåge. For at øge stabiliteten under arbejdet, kan undervognen udskydes til 99 cm.

Den kompakte konstruktion sikrer optimal beskyttelse af alle hydraulikcylindre og -slanger.

Maskinen er sikret mod fejlstrøm og en softstartenhed gør, at den ikke springer sikringer ved opstart.