KUBOTA U17-3 EL HYBRID MINIGRAVER 1,7 T

Varenummer (SKU): U17-3EL

Kubota U17-3 el hybrid minigraver 1,7 t

Hybridudgaven er særdeles servicevenlig, da elmotoren og den ekstra hydraulikpumpe kan svinges ud. Dette giver let adgang til alle komponenter og forenkler udskiftningen af eventuelt defekte komponenter

Maskinen på 1.650 kg har mulighed for enten normal dieseldrift eller som eldrift, 400 Volt, 16 Amp. Eneste ændring i specifikationerne er udsvinget over bælterne, som er ændret fra 0 til 20 cm.

Elmotoren, som er monteret på et hængsel for let serviceadgang, driver en ekstra hydraulikpumpe (standardpumpe) via en tandrem.

Ved driftstop er det derved meget let og hurtigt at udbedre skaden, da der ikke skal adskilles en hel del.

Fordelen ved hybride maskiner, er deres store fleksibilitet. De kan bruges både inde og ude, og i dette tilfælde også på steder hvor pladsen er trang.

De mange fordele, som en konventionel dieseldrevet Kubota minigravemaskine er kendt for, er helt de samme i de tre alternative løsninger. F.eks. høj driftssikkerhed, perfekt afbalancering og let betjening giver tilsammen en manøvredygtig og let håndterlig maskine – også under trange pladsforhold. Der er let adgang til inspektion og vedligeholdelse af maskinens vitale komponenter, hvilket giver kortere stilstandsperioder og et langt bedre driftsregnskab.

Hertil en bred vifte af andre fordele, der gør Kubota minigraveren til et arbejdsredskab udover det sædvanlige.