KUBOTA U17-3 MINIGRAVER 1.650KG

Varenummer (SKU): U17-3

Kubota U17-3 minigraver 1.650kg
Minigravemaskine uden bagende i forbedret og avanceret udgave og en alsidig og fleksibel opgaveløser.

Uden bagende
Bagudhænget rager ikke ud over larvebåndet, når maskinen vender og drejer. Maskinens betydelige styrke og dens evne til at dreje 360°, uden at det påvirker stabiliteten, gør den til en perfekt opgaveløser under trange pladsforhold – f.eks. i tæt bymæssig bebyggelse, i tæt trafikerede områder og inde i bygninger.

Miljøvenlig motor
Kubotas unikke miljøvenlige E-TVCS motor adskiller sig fra andre motorer – blandt andet ved højere effekt, lavere vibrationsniveau og langt mindre brændstofforbrug.

Grundet en ny type gummibælter, er der et lavere vibrationsniveau under kørsel og derfor bedre kørekomfort. Maskinen er udviklet og fremstillet med henblik på betydelig større rækkevidde og dybdegravning.

Bomcylinderen er placeret oven på bommen, hvor den er godt beskyttet mod stød og slag. Den kraftige bom og det høje hydrauliktryk betyder øget arbejdshastighed på frontmonterede værktøjer.

Kubota U17-3 minigraver 1.650kg, er udstyret med ROPS-sikkerhedsbøjle, udskydelig undervogn og elektronisk startspærre. På grund af sin alsidighed og styrke, egner maskinen sig godt til alle mindre opgaver for anlægsgartnere, brolæggere og mindre entreprenører.

Stor rækkevidde
U17-3α er udviklet og fremstillet med henblik på betydelig rækkevidde og dybdegravning. Det forlængede dozerblad betyder optimeret samspil med skovlen og dermed hurtigere opsamling af jord og andet materiale tæt på selve gravemaskinen.

Modellen fås også som hybridversion, det vil sige både el -og dieseldrevet til både inden- og udendørs arbejde.