KUBOTA U27-4 MINIGRAVER 2,6 T

Varenummer (SKU): U27-4

Kubota minigraver 2,6 t

Sæt dig godt til rette
Fra førersædet er der perfekt udsyn 360 grader rundt, hvilket højner såvel sikkerheden som produktiviteten. Ergonomien understreges yderligere af den bredere kabinedør og den lavere indstigningshøjde. Sædet er perfekt affjedret og kan lænes tilbage, ligesom det automatisk tilpasser sig din vægt. Den fysiske aflastning betyder, at du bliver langt mere produktiv, specielt i perioder med lange seje arbejdstræk. Betjeningspanelet med Kubotas kendte KICS-system er anbragt i bekvem og praktisk afstand fra førersædet.

Graver som én der er langt større
Kubota U27-4 er udviklet og fremstillet til opgaveløsning under trange pladsforhold. Den er stærk med en solidt afbalanceret gravekraft. Så uanset arbejdsforholdene graver du hurtigere, dybere (2.820 mm) og mere effektivt. I modsætning til de fleste andre minigravere uden bagudhæng har U27-4 ikke behov for yderligere afbalancering.

Når enden er kort er alting godt
Kubota U27-4 er en kompaktmaskine med en samlet bredde på kun 1.500 mm og et bagudhæng, som kun rager 40 mm ud over bæltet. Den er oplagt til opgaver under trange pladsforhold, f.eks. i tæt bymæssig bebyggelse. Dette tillige med det gode udsyn betyder, at 3.60 grader sving- og krøjemanøvrer kan udføres trygt og uden risiko for at støde på forhindringer.

Tyverisikring – er standard
Maskinen leveres med Kubotas enkle og patenterede tyverisikringssystem, som kun giver adgang til start med programmeret nøgle. Forsøg på start med en uautoriseret nøgle udløser en alarm.