KUBOTA U36-4 MINIGRAVER 3,7 T

Varenummer (SKU): U36-4

Kubota U36-4 minigraver 3,7 t

Kubota U36-4, som vægtmæssigt hører til i 3,5 tons klassen, har luksuskabine med god plads og komfort svarende til en maskine i 5 tons klassen.

God komfort
Kubota er bevidst om, at god førerkomfort i minigravemaskinen er én af de væsentligste faktorer. Kubota U36-4 minigraver er derfor udstyret med akkurat samme rummelige kabine som de større maskiner i 5 tons klassen.

Bredere dør
Kubota U36-4 maskinen har bred kabinedør, god benplads og er hele vejen igennem præget af luksus og komfort. Alt dette gør det lettere at få opgaverne fra hånden.
Den store kabine i U36-4, den brede dør og den gode benplads gør det lettere at komme ind og ud.

Frontmonteret betjeningspanel
Det digitale betjeningspanel i U36-4 bygger på Kubotas intelligente styringskoncept. Panelet med det store og tydelige display er placeret foran / til højre for førersædet, hvor det er let at se og betjene. Den perfekte indretning, den enkle betjening af panelet og de klare og tydelige advarsels- og signalindretninger giver maskinføreren et perfekt overblik over tilstanden i maskinen.

Overlegen styrke og ydeevne
Kubota U36-4 har den fornødne styrke, ydeevne og fleksibilitet til løsning af selv de mest krævende opgaver. Det præcisionsstyrede olieflow til hjælpekredsen gør det lettere end nogensinde at betjene maskinens frontmonterede udstyr. Gravearmens betydelige brydekraft og de mange funktionsmæssige forbedringer danner tilsammen baggrund for den smidige og produktive drift,som kendetegner en Kubota maskine.

Original Kubota direkte indsprøjtningsmotor
Kubota U36-4 er en stærk maskine med sin originale Kubota direkte indsprøjtningsmotor på hele 24,2 HK ! Minigraveren har således maksimal grave- og løftekraft, samtidig med at såvel støj- og vibrationsniveauet som brændstofforbruget er minimalt.

Auto-tomgang system
Når joystikkene i U36-4 står i neutral position i
mere end 4 sekunder, skifter motoren automatisk til tomgang. Når du flytter ét af grebene igen, vender motoren straks tilbage til oprindelige omdrejningstal. Denne innovative funktion giver klart lavere driftsomkostninger og brændstofforbrug samt mindre støj og udstødningsgas.